Mirro lanserar Sober - en ny skjutdörrsmodell

2020-08-17

Måndagen 17/8 lanserar Mirro en ny fin skjutdörrsmodell som heter Sober - en måttanpassad, stilren och prisvärd skjutdörrsmodell för alla rum i nordiska hem. Den måttanpassade skjutdörren Sober, med en 22 mm tjock stomme av spånskiva, är stilren och prisvärd med ett lyxigt uttryck och slät yta - alltså utan aluminiumprofiler.

Kunderna kan välja mellan tre olika melaminytor (Vit matt struktur, Ask struktur och Sten terrazzo) och två olika handtag (ett rektangulärt vitt och ett runt i alu).

Sober rullar tyst och jämnt med kullagrade topp- och golvhjul och är enkla att montera. Mjukstängning finns som tillval så att skjutdörrarna stängs tyst mot väggen.
Golv- och takskena finns i både vitt och silver.
Max dörrhöjd: 2500 mm, max bredd/dörr: 1260 mm.

Läs mer om Sober här

Andra nyheter

Tack till dig som besökte oss på Nordbygg!

2022-05-03

Till Nyhet

Pelly Group är med på årets viktigaste byggmöte!

2022-01-25

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar runt 48 000 besökare från byggsektorn.

Till Nyhet

Jessica Nilsson - ny ordförande i TMF Specialinredningar ”Kommer arbeta för att ta ytterligare steg för branschen”

2022-01-20

Trä och Möbelföretagen, TMF:s branschgrupp för specialinredningar har utsett Pelly Groups sortiment- och designchef Jessica Nilsson till ny ordförande under 2022. Pelly Group är medlemmar i TMF och ser fram emot att förbättra och utveckla förutsättningar för branschen.

Till Nyhet

Skanska väljer Mirro rumsavdelare till nytt projekt

2021-02-01

Skanska har i Nya hem-projektet Närheten i Uppsala valt att använda sig av måttanpassade skjutdörrsmodellen Symmetric från Mirro. Skjutdörrsmodellen Symmetric fungerar som rumsavdelare mellan kök och vardagsrum vilket behåller en öppen och ljus känsla.

Till Nyhet

Samarbete med Jernbro på resan till Nässjö

2020-10-13

Då vi letade efter leverantörer som kunde hjälpa oss med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö inleddes samarbetet med Jernbro som ensam samarbetspartner.

Till Nyhet

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark uppmärksammar Pelly Groups samarbete med Träcentrum

2020-09-25

Amal Mostafa Alaswad och Sabri Abdulkader som tidigare gått arbetsmarknadsutbildning på Träcentrum i Nässjö har nu fått jobb hos oss på Pelly Group i Nässjö. Amal och Sabri berättar att de uppskattat kombinationen av bra utbildningsinnehåll och kulturell och social coaching på Träcentrum.

Till Nyhet

Flytten av produktionen har gått enligt plan

2020-08-14

Under sommaren har flytten av produktionen från Hillerstorp till Nässjö gått enligt plan. Därmed är nu koncernens svenska produktion i Nässjö samlad under samma tak i LG Collections nu utbyggda anläggning.

Till Nyhet

Nu inleds Pelly Groups flytt till Nässjö

2020-06-23

Pelly Group flyttar nu sin produktion från Hillerstorp till Nässjö. Vd Sara Berglund och produktionschef Erik Lindblad tror på starka synergieffekter.

Till Nyhet

Sara Berglund - ny VD för Pelly Group

2020-02-10

Sara Berglund är 40 år gammal och kommer närmast från Kinnarps försäljning AB, där hon arbetat som verksamhetsansvarig för den svenska marknaden. Hon har dessförinnan erfarenhet av både försäljning, produktinnovation och affärsutveckling.

Till Nyhet