Nu inleds Pelly Groups flytt till Nässjö

2020-06-23

Pelly Group flyttar nu sin produktion från Hillerstorp till Nässjö. Vd Sara Berglund och produktionschef Erik Lindblad tror på starka synergieffekter.

Under sommaren inleder vi på Pelly Group flytten av vår produktion från Hillerstorp till Nässjö. Totalt tillför flytten cirka trettio anställningar till Nässjö. Därmed samlas koncernens svenska produktion i Nässjö, in i LG Collections nu utbyggda anläggning.

– Rent fysiskt har vi utökat ytan med 2000 kvadratmeter. Sedan har vi byggt om ett lager till en produktionslokal på 3300 kvadratmeter, säger Erik Lindblad, plats- och produktionschef i Hillerstorp och Nässjö.

Klicka här för att läsa hela artikeln på Nässjö Näringslivs hemsida


Källa och foto: Nässjö Näringsliv AB. Föreställer Erik Lindblad tillsammans med Andreas Nilsson, produktionstekniker och delprojektledare för flytten.

Andra nyheter

Tack till dig som besökte oss på Nordbygg!

2022-05-03

Till Nyhet

Pelly Group är med på årets viktigaste byggmöte!

2022-01-25

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar runt 48 000 besökare från byggsektorn.

Till Nyhet

Jessica Nilsson - ny ordförande i TMF Specialinredningar ”Kommer arbeta för att ta ytterligare steg för branschen”

2022-01-20

Trä och Möbelföretagen, TMF:s branschgrupp för specialinredningar har utsett Pelly Groups sortiment- och designchef Jessica Nilsson till ny ordförande under 2022. Pelly Group är medlemmar i TMF och ser fram emot att förbättra och utveckla förutsättningar för branschen.

Till Nyhet

Skanska väljer Mirro rumsavdelare till nytt projekt

2021-02-01

Skanska har i Nya hem-projektet Närheten i Uppsala valt att använda sig av måttanpassade skjutdörrsmodellen Symmetric från Mirro. Skjutdörrsmodellen Symmetric fungerar som rumsavdelare mellan kök och vardagsrum vilket behåller en öppen och ljus känsla.

Till Nyhet

Samarbete med Jernbro på resan till Nässjö

2020-10-13

Då vi letade efter leverantörer som kunde hjälpa oss med underhåll och flytt av maskiner från Hillerstorp till Nässjö inleddes samarbetet med Jernbro som ensam samarbetspartner.

Till Nyhet

Arbetsmarknadsminister Eva Nordmark uppmärksammar Pelly Groups samarbete med Träcentrum

2020-09-25

Amal Mostafa Alaswad och Sabri Abdulkader som tidigare gått arbetsmarknadsutbildning på Träcentrum i Nässjö har nu fått jobb hos oss på Pelly Group i Nässjö. Amal och Sabri berättar att de uppskattat kombinationen av bra utbildningsinnehåll och kulturell och social coaching på Träcentrum.

Till Nyhet

Mirro lanserar Sober - en ny skjutdörrsmodell

2020-08-17

Måndagen 17/8 lanserar Mirro en ny fin skjutdörrsmodell som heter Sober - en måttanpassad, stilren och prisvärd skjutdörrsmodell för alla rum i nordiska hem. Den måttanpassade skjutdörren Sober, med en 22 mm tjock stomme av spånskiva, är stilren och prisvärd med ett lyxigt uttryck och slät yta - alltså utan aluminiumprofiler.

Till Nyhet

Flytten av produktionen har gått enligt plan

2020-08-14

Under sommaren har flytten av produktionen från Hillerstorp till Nässjö gått enligt plan. Därmed är nu koncernens svenska produktion i Nässjö samlad under samma tak i LG Collections nu utbyggda anläggning.

Till Nyhet

Sara Berglund - ny VD för Pelly Group

2020-02-10

Sara Berglund är 40 år gammal och kommer närmast från Kinnarps försäljning AB, där hon arbetat som verksamhetsansvarig för den svenska marknaden. Hon har dessförinnan erfarenhet av både försäljning, produktinnovation och affärsutveckling.

Till Nyhet