Nordbygg Monter1

Din självklara partner för förvaringslösningar

Vi på Pelly Group arbetar B2B inom segmenten Industri, Projekt och Retail genom att utveckla komponenter och lösningar till våra kunder. Produktionen sker i våra egna fabriker i Nässjö, Sverige och i Kaunas, Litauen.

Koncernens mål är att bli en ledande aktör i Norden inom lösningar för hemmets olika rum. Idag exporterar vi till över 50 länder globalt. Pelly Group ägs av Segulah.

Ladda ner vår projektfolder

Fyll i dina uppgifter nedan och ladda ner vår projektfolder i PDF-format.

projektfolder

Våra varumärken

I Pelly Group ingår varumärkena Pelly Components, Mirro, Pelly System och LG Collection.

Med Pelly Components vänder vi oss till dig som företagskund med komponenter och förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Med Mirro, Pelly System och LG Collection erbjuder vi dig som privatkund och företagskund innovativa, smarta och måttanpassade förvarings- och inredningslösningar för kök, badrum, tvättstugor och hemmets övriga rum.

Våra varumärken

Vi på Pelly Group är väldigt stolta över att för första gången exponera samtliga varumärken i en gemensam monter här på Nordbygg. Oavsett om du är projekt-, industri-, retailkund eller arkitekt hittar du produkterna och lösningarna för dina projekt. Passa på att kika runt och hör med oss hur vi kan hjälpa dig.

Contact Us