We Cherish Laundryroomdeluxe 1 Spegelvänd

Vi har fokus på riktigt bra funktion utan att göra avkall på design och estetik.

Om Pelly Group

Pelly Group, med huvudkontor i Jönköping, erbjuder och utvecklar innovativa förvaringslösningar för kök, garderob och förvaring i hemmets olika rum. Vi arbetar B2B genom våra segment Industri, Projekt och Retail.


I Pelly Group ingår bolagen Pelly Components AB, UAB Pelly Baltic, Mirro AB samt LG Collection AB. Produktionen sker i våra egna fabriker i Sverige och Litauen.

Koncernens bolag utgör tillsammans en av de ledande leverantörerna av förvaringslösningar i Norden och exporterar till över 50 länder globalt.

Pelly Group ägs av Segulah.

Pellygroup Porfyrvagen Duplex

”Vår affärsidé och värderingar är viktiga för oss. De lägger grunden för det dagliga arbetet och allt från hur vi utvecklar produkter till hur vi samarbetar med kunder, leverantörer och kollegor.”
Sara Berglund, VD Pelly Group

Vår ambition är:

• Att varje dag bli lite bättre genom hela värdekedjan, till den slutliga kunden.

• Produkten och sortimentet är grunden i vårt värdeskapande. Våra produkter baseras på en skandinavisk designtradition som kombinerar enkelhet och renhet med funktion.

• Vi har en konkurrenskraftig produktionsteknik. Utveckling och produktion skall samverka för bättre produkter till en lägre kostnad.

• Varje medarbetare ska bli hörd och tagen på allvar. Vår arbetsplats präglas av en öppen och ärlig dialog med respekt för varandras olikheter.