Ny försäljningschef för Project och Retail på Pelly Group

Sara Berglund, VD på Pelly Group, har utsett Anna-Karin Halvardsson till ny försäljningschef för Segmenten Retail och Project på Pelly Group. Anna-Karin startade sin tjänst 1 januari 2021 och ersätter Joakim Nimarker som lämnat bolaget för nya utmaningar.

Anna-Karin Halvardsson kommer närmast från Kinnarps försäljning AB, där hon arbetat som Produktchef, Affärsutvecklare & närmast som försäljningschef för Jönköpingskontoret. 


- Vi är väldigt stolta och glada att få välkomna Anna-Karin till Pelly Group. Hennes erfarenhet av försäljning i kombination med hennes kunskaper som produktchef ger henne rätt förutsättningar för att växla upp våra erbjudanden till hemmets alla rum ytterligare. Hennes energi och kraft kommer dessutom skapa glädje på kontoret, vilket är en viktig del i att få våra medarbetare att trivas! Säger Sara.


- Jag ser verkligen fram emot att leda Pelly Group segment inom Project & Retail! Företagets fokus på hållbara, attraktiva och konkurrenskraftiga erbjudande till hemmets alla rum gör bolaget intressant. Den geografiskt nära produktionen i Sverige och Litauen där hållbarhet är en kärnfråga för bolaget är något jag brinner för och där mina erfarenheter kommer väl till pass! Hälsar Anna-Karin.

Kontaktpersoner

Anna-Karin Halvardsson
Försäljningschef Retail / Project
E-mail: ak.halvardsson@pelly.eu
Mobil / Cellphone: +46 (0)72-372 96 34

Sara Berglund
VD
E-mail: sara.berglund@pelly.eu
Mobil / Cellphone: +46 (0)70-749 90 90