LG Collection

På LG Collection är vi specialiserade på bänkskivor. I mer än 40 år har vi introducerat nya material och smarta lösningar i svenska kök, och vår kollektion förnyas hela tiden med spännande valmöjligheter. När du väljer en bänkskiva från oss får du del av hela vårt yrkeskunnande.

I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor, stänkpaneler och fönsterbrädor. Vi samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Vår fabrik ligger i Nässjö - mitt i möbelriket. Trots en omfattande och tekniskt mycket avancerad produktion är bänkskivor fortfarande i mångt och mycket ett hantverk. Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. Någon tänker efter före.

Just eftertänksamheten är viktig. Det är så mycket som ska stämma – från mått och håltagningar till materialkombinationer och ytbehandling. Därför har vi länkat samman kundorder och produktion i ett noga genomtänkt system som övervakas av våra kunniga medarbetare. Vi vet hur mycket tid, tanke och pengar som investeras i ett kök – vårt mål är att du som privatkund eller projekt- och huskund ska känna dig trygg. Utan bänkskivan blir ju köket inte klart. Vi förverkligar köksdrömmar!

 

Bänkskivan är detaljen som får köket att skilja sig från alla andra. Olika material och strukturer skapar ett dynamiskt och spännande uttryck. Ett kök har ofta fler än en bänkskiva, vilket ger utrymmet att kombinera trä, sten och laminat. Våra bänkskivor går även utmärkt att använda som skriv-/konferensbord, i badrum eller som köksbord.

 

Stänkpaneler är ett vackert och praktiskt alternativ till traditionella stänkskydd i kakel. Många olika ytor, mönster och kulörer – vi har också tagit fram en egen laminatkollektion i modern design. Ett enkelt, snabbt och prisvärt sätt att förnya kök! Finns i flera färger och material.

 

Fönsterbänkar i laminat går att få i samma material som våra bänkskivor. Finns både med rak- och postformad kant och olika tjocklekar.


Klicka i menyn till vänster för att läsa om våra andra varumärken.

Gå till LG Collections hemsida

Kontakta oss