Mirro

Vi började tillverka garderobsinredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka måttanpassade skjutdörrar för över tjugo år sedan. Varje skjutdörr som lämnar oss är sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö. Likaså garderobsinredningen, den kapar, borrar och putsar vi också fortfarande för hand.

Vi är medvetna om att inget hem är det andra likt. Alla har vi olika behov när det kommer till förvaring. Med hjälp av en måttanpassad sådan är det alltid enkelt att skapa ordning och reda oavsett var i hemmet det behövs en förvaringslösning - från hall och tvättstuga till barnrum eller vardagsrum.

Fördelar med en måttanpassad och skräddarsydd förvaringslösning är att du kan välja mellan olika material och ytor. Vissa av våra skjutdörrar går dessutom att beställa i valfri färg. Dessutom kan du anpassa din förvaring helt utifrån ditt utrymme - till och med om tak och golv är lite ojämna.

Med andra ord - inget är lämnat åt slumpen när det kommer till att skapa en skräddarsydd drömförvaring.


Måttanpassade skjutdörrar på både bredden och höjden för att passa in perfekt i utrymmet.

 


För att du ska kunna skapa en så praktisk och funktionell förvaring som möjligt kan du exempelvis komplettera din garderob med tillbehör som klädstänger, belysning och utdragbara skohyllor.

 

Klicka i menyn till vänster för att läsa om våra andra varumärken.

Gå till Mirro hemsida

Kontakta oss