Omslagsbild Pelly Group

Våra varumärken

I Pelly Group ingår varumärkena Pelly Components, LG Collection, Mirro och Pelly System

Pelly Components

Med Pelly Components har vi tagit en ledande roll som leverantör av komponenter till förvaringslösningar i den nordiska regionen.

Våra kunder är ledande tillverkare inom kök-, bad- och garderobsindustrin. Tillverkningen av våra produkter sker huvudsakligen i vår egen fabrik i Kaunas, Litauen. Produktutveckling, design och övriga funktioner sker från huvudkontoret i Jönköping.

Rectangle 101

LG Collection

På LG Collection är vi specialiserade på bänkskivor. I mer än 50 år har vi introducerat nya material och smarta lösningar i svenska kök och vår kollektion förnyas hela tiden med spännande valmöjligheter. När du väljer en bänkskiva från oss får du del av hela vårt yrkeskunnande.

I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor och stänkpaneler. Vår fabrik ligger i Nässjö - mitt i det trärika möbelriket. Trots en omfattande och tekniskt mycket avancerad produktion är bänkskivor fortfarande i mångt och mycket ett hantverk. Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. Någon tänker efter före.

Lg Coll Karins Kok 72 0038

Mirro

I över 20 år har vi tillverkat måttanpassade skjutdörrar. Mirro skjutdörrar erbjuder en perfekt kombination av stil och precision genom måttanpassade lösningar på millimetern. Genom att förena estetik med exakt mätning möjliggör vi en skräddarsydd designupplevelse som passar perfekt till olika utrymmen. Varje skjutdörr som lämnar oss är sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö. 

Mirro Hall Rum 005

Pelly System

Pelly System började tillverka garderobsinredning 1947 i småländska Hillerstorp. Sortimentet består idag av allt från bärlister, hängskenor och hyllor till utdragbara korgar och smarta tillbehör - helt enkelt bra förvaring baserat på skandinavisk designtradition. Med vårt flexibla system går det att skapa en optimal förvaringslösning.

Befintlig Garderob