Mirro Symmetric 3

Här kan du läsa mer om våra olika varumärken

Våra varumärken

I Pelly Group ingår varumärkena Pelly Components, Mirro, Pelly System och LG Collection.

Med Pelly Components vänder vi oss till dig som företagskund med komponenter och förvaringslösningar för hemmets alla rum.

Med Mirro, Pelly System och LG Collection erbjuder vi dig som privatkund och företagskund innovativa, smarta och måttanpassade förvarings- och inredningslösningar för kök, badrum, tvättstugor och hemmets övriga rum.

Mirro Sovrum2 004

Pelly Components

Med Pelly Components har vi tagit en ledande roll som leverantör av förvaringslösningar i den nordiska regionen.

Våra kunder är ledande tillverkare inom kök-, bad- och garderobsindustrin. Tillverkningen av våra produkter sker huvudsakligen i vår egen fabrik i Kaunas, Litauen. Produktutveckling, design och övriga funktioner sker från huvudkontoret i Jönköping.

Med Pelly Components medverkar vi till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum - fokus på riktigt bra funktion utan att för den skull göra avkall på design och estetik.

Rectangle 101

LG Collection

På LG Collection är vi specialiserade på bänkskivor. I mer än 40 år har vi introducerat nya material och smarta lösningar i svenska kök, och vår kollektion förnyas hela tiden med spännande valmöjligheter. När du väljer en bänkskiva från oss får du del av hela vårt yrkeskunnande.

I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor, stänkpaneler och fönsterbrädor. Vi samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Vår fabrik ligger i Nässjö - mitt i möbelriket. Trots en omfattande och tekniskt mycket avancerad produktion är bänkskivor fortfarande i mångt och mycket ett hantverk. Det mänskliga ögat upptäcker detaljer som maskiner inte ser, en varsam hand putsar fram den rätta sammetslena känslan. Någon tänker efter före.

Just eftertänksamheten är viktig. Det är så mycket som ska stämma – från mått och håltagningar till materialkombinationer och ytbehandling. Därför har vi länkat samman kundorder och produktion i ett noga genomtänkt system som övervakas av våra kunniga medarbetare. Vi vet hur mycket tid, tanke och pengar som investeras i ett kök – vårt mål är att du som privatkund eller projekt- och huskund ska känna dig trygg. Utan bänkskivan blir ju köket inte klart. Vi förverkligar köksdrömmar!

Lg Coll Karins Kok 72 0038

Pelly System

Pelly System började tillverka garderobsinredning 1947 i småländska Hillerstorp. Sortimentet består idag av allt från bärlister, hängskenor och hyllor till utdragbara korgar och smarta tillbehör - helt enkelt bra förvaring baserat på skandinavisk designtradition. Med vårt flexibla system går det att skapa en optimal förvaringslösning.Klicka i menyn till vänster för att läsa om våra andra varumärken.

Befintlig Garderob

Mirro

Vi började tillverka garderobsinredning i småländska Hillerstorp redan 1947. Och även om mycket har förändrats sedan dess så lever faktiskt mycket av hantverket kvar än idag, vilket vi också förde vidare när vi även började tillverka måttanpassade skjutdörrar för över tjugo år sedan. Varje skjutdörr som lämnar oss är sågad och monterad för hand i vår fabrik i Nässjö.

Mirro Hall Rum 005