Företagskund

För dig som företagskund har vi tagit en ledande roll som leverantör av förvaringslösningar. Våra kunder inkluderar ledande tillverkare inom kök-, bad- och garderobsindustrin. Vi medverkar till att skapa smarta och funktionella förvaringslösningar för hemmets alla rum - fokus på riktigt bra funktion utan att för den skull göra avkall på design och estetik.

Tror du, precis som oss, att vi gemensamt kan höja dina kunders förvaringslösningar till en ny nivå?

 

Är du en industrikund finns vi tillgängliga med bra koncept för att hjälpa er verksamhet framåt. Vi anpassar oss efter era behov och hjälper er att växa på marknaden. 

Kontakta oss

 

Arbetar du inom projektmarknaden ser vi gärna att leveransen kommer från oss. Vårt fokus är att göra det smidigt och enkelt för dig som satsar på projekt. Med våra varumärken täcker vi en stor del av både förvaring och kök som gör dig som kund ännu mer konkurrenskraftig.

Låter det intressant med en leverantör, en kontakt - ett smidigt samarbete?

Kontakta oss

 

Är du återförsäljare och jobbar inom detaljhandeln har du med våra produkter och varumärken möjlighet att erbjuda dina kunder våra innovativa, smarta och funktionella förvarings- och inredningslösningar för hemmets alla rum.

Låter det intressant att bli återförsäljare av våra produkter?

Kontakta oss

 

Vi har förmånen att få jobba tillsammans med några av landets största hustillverkare. Erbjudandet om måttanpassade skjutdörrar och förvaringslösningar passar hemmets alla rum. Vi vet att alla huskunder har olika behov när det kommer till förvaring. Vissa vill visa upp, andra vill gömma undan. Därför erbjuder vi med våra varumärken Mirro och Pelly System både en gedigen träinredning och vägghängd inredning. Bänkskivor, stänkpanel och fönsterbrädor tillverkas i Nässjö under varumärket LG Collection.

Ska vi tillsammans förverkliga dina huskunders förvaringsdrömmar?

Kontakta oss